Bemutatkozás

Lajosmizse térségében, dolgozom, az eladott ingatlanok a vidék jellegéből eredően sokszínűek lakás, ház, üzlet, iroda, tanya, föld, telep, műhely, mezőgazdasági ingatlan, szántó, erdő, vidéki birtok, vendéglátós ingatlan, használt és új ingatlanok. A Kecskeméti árak rendkívül magasak, ezért egyre több érdeklődő vásárol a vonzáskörzetben levő települések ingatlan kínálataiból. 

Lajosmizse Kecskemét között rendkívül jó a közlekedés, és az M5 autópálya is a települést érintve halad el. Lajosmizse városában, bölcsöde, óvoda, iskola és minden fontos intézmény megtalálható rendőrség, orvosi ellátás, gyógyszertár, posta és számos bank, takarékszövetkezet könnyíti a megélhetést és szolgálja az ide költözők kényelmét! Budapest 1 óra alatt megközelíthető az E5 főúton, valamint az autópályán is egyaránt. Kecskemét Lajosmizse között tervezett M8 2021-ben meg fog épülni, az eddigi információk szerint. A település folyamatosan fejlődik, jó a közbiztonság, van munkalehetőség, ezért ideális hely az ide költözni vágyók számára!

A Vidékiingatlan Ingatlaniroda az ide költözni vágyók és az itt élők számára nyújt pontos információt a jelenlegi ingatlan kínálatról. Ingyenes tájékoztatásunk személyesen az irodánkban kérhető ügyfeleink számára! 

Szakmai múlt

2012 év óta rendelkezem az ingatlan közvetítői bízonyítvánnyal.

Feladataim köré tartoztak: eladó ingatlanok felkutatása, hirdetések kezelése, piaci elemzések készítése, megbízáskötés, fotók alaprajz készítése, összehasonlítói reális érték meghatározása, tulajdonosi vevői kapcsolattartás. Az ingatlanról marketing terv és prezentációk készítése, valamint a vevõk felkutatása, vevői igények rögzítése, cím kiadások rögzítése, keresési megbízások megkötései, bemutatások szervezése, ajánlatok készítése, adategyeztetések a sikeres jog ügyletekhez.

Tájékoztatás az ingatlan adatairól, vételi ajánlat továbbítása, hitel igény felmérése, ártárgyalás szervezése, és ezt követően a sikeres jog ügyletekhez, adás-vételi szerződésekkel kapcsolatos adategyeztetések a tulajdonos és a vevő között. Energetikai tanúsítvány megrendelése, tulajdoni lap adatainak, fizetési ütemek, felmérése a sikeres Adás-Vételi szerződés létrejöttéhez

 

Jelenlegi célom

Kecskemét és vonzáskörzetében lévő, Lajosmizse, Ladánybene, Felsőlajos, Méntelek, települései a térségben lakó tulajdonosokat /eladókat / vevőket/ keresőket segítsem eddigi megszerzett tudásommal a sikeres, gyorsabb értékesítésben, ingatlan eladásban-vásárlásában.

valamint

Személyesen irodánkban adunk az ingatlanokról tájékoztatást!  Írásban teheti meg vételi ajánlatát, és üzletileg korrekt módon a tulajdonos is írásban válaszol rá.

Célunk a sikeres adás-vétel, csak az számít, hogy a tulajdonos és a vevő is elégedett legyen az ügylet létrejöttével! Szakmai segítséget nyújtunk kapcsolataink által, ingatlan jog, hitel közvetítés, energetikai tanúsítvány és egyéb felmerülő kérdésekben! 

Csorba Valéria
ingatlan szakember

© 2017 Copyright videkiingatlan.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.