Bemutatkozás

Kecskemét és 30 km-es vonzáskörzetében, Lajosmizse, Méntelek, Ladánybene, Felsőlajos, Kerekegyháza, Táborfalva ingatlan adás-vételek teljeskörő bonyolítását vállaljuk. Az eladó ingatlanok a vidék jellegéből eredően sokszínűek. Családiház, lakás, üzlet, iroda, kivett tanya udvar, termőföld, gyümölcsös, erdő, telephely, műhely, mezőgazdasági ingatlan, erdő, vidéki birtok, kereskedelmi célú ingatlan, használt és új ingatlanok.

Lajosmizse - Kecskemét között rendkívül jó a közlekedés, és az M5 autópálya is a települést érintve halad el. Lajosmizse városában, bölcsöde, óvoda, iskola és minden fontos intézmény megtalálható rendőrség, orvosi ellátás, gyógyszertár, posta és számos bank, takarékszövetkezet könnyíti a megélhetést és szolgálja az ide költözők kényelmét! Budapest 1 óra alatt megközelíthető az E5 főúton, valamint az autópályán is egyaránt. Kecskemét Lajosmizse között tervezett M8 2021-ben meg fog épülni, az eddigi információk szerint. A település folyamatosan fejlődik, jó a közbiztonság, van munkalehetőség, ezért ideális hely az ide költözni vágyók számára!

A Vidékiingatlan Ingatlaniroda a Kecskemét környezetében fekvő településeire költözni vágyók és az itt élők számára nyújt pontos információt a jelenlegi ingatlan kínálatról. Ingyenes tájékoztatásunk személyesen az irodánkban kérhető ügyfeleink számára! 

Szakmai múlt

2012 év óta rendelkezem az ingatlan közvetítői bízonyítvánnyal.

Feladataim köré tartoztak:

eladó ingatlanok felkutatása, hirdetések kezelése, piaci elemzések készítése, megbízáskötés, fotók alaprajz készítése, összehasonlítói reális érték meghatározása, tulajdonosi vevői kapcsolattartás. Az ingatlanról marketing terv és prezentációk készítése, valamint a vevõk felkutatása, vevői igények rögzítése, cím kiadások rögzítése, keresési megbízások megkötései, bemutatások szervezése, ajánlatok készítése, adategyeztetések a sikeres jog ügyletekhez.

Tájékoztatás az ingatlan adatairól, vételi ajánlat továbbítása, hitel igény felmérése, ártárgyalás szervezése, és ezt követően a sikeres jog ügyletekhez, adás-vételi szerződésekkel kapcsolatos adategyeztetések a tulajdonos és a vevő között. Energetikai tanúsítvány megrendelése, tulajdoni lap adatainak, fizetési ütemek, felmérése a sikeres Adás-Vételi szerződés létrejöttéhez

Jelenlegi célom

Kecskemét és vonzáskörzetében lévő, Lajosmizse, Ladánybene, Felsőlajos, Méntelek, települései a térségben lakó tulajdonosokat /eladókat / vevőket/ keresőket segítsem eddigi megszerzett tudásommal a sikeres, gyorsabb értékesítésben, ingatlan eladásban-vásárlásában.

valamint

Személyesen irodánkban adunk az ingatlanokról tájékoztatást! 

Írásban teheti meg vételi ajánlatát, és üzletileg korrekt módon a tulajdonos is írásban válaszol rá.

Célunk a sikeres adás-vétel, csak az számít, hogy a tulajdonos és a vevő is elégedett legyen az ügylet létrejöttével! Szakmai segítséget nyújtunk kapcsolataink által, ingatlan jog, hitel közvetítés, energetikai tanúsítvány és egyéb felmerülő kérdésekben! 

Csorba Valéria
ingatlan szakember

© 2017 Copyright videkiingatlan.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.