Eladó családi ház, Lajosmizse, irányár:60 M Ft kód:20220913

  •  Eladó családi ház, Lajosmizse, irányár:60 M Ft kód:20220913
 Eladó családi ház, Lajosmizse, irányár:60 M Ft kód:20220913

Vidéken, eladó, ingatlan, újszerű családi ház!

Bács-Kiskun megyében, Lajosmizse városában.

irányára: 60.000.000 Ft

116 nm alapterület, 3 szoba. 526 nm telekkel.

Kód: 20220913

Ismertető

Vidéken, eladó, ingatlan, családi ház!

Bács-Kiskun megyében, Kecskemét vonzáskörzetében, Lajosmizsén található a családi ház.

Lajosmizse városa könnyen megközelíthető több irányból is, az E5 főúton Kecskeméttől, M5 autópályán akár Budapestről is autóval kedvező fekvésű. Van vasútállomása, ahol nemrég újították fel a parkolókat és itt fordulnak meg a távolsági buszok is.

Az eladó ingatlan egy csendes környezetben fekszik, kertvárosias környezetben. Főként jellegzetesen családi házak veszik körül az ingatlant. A telek 526 nm nagyságú, ezen található a családi ház, mely 2009-ben épült, 118 nm alapterületű a garázzsal együtt. A garázs 18 nm és elektromos irányítású. A garázs kívűről és belűről is nyitható, a garázson keresztül is bejuthatunk a főépületünkbe. A kapu elektromos irányítású. A telken egy nagy méretű fedett kocsibeálló is kiépítésre került. A méretéből adódóan teherautó is betud parkolni kényelmesen. A telek parkosított és térkővezett járdákkal kialakított. Szanetli és csobogó kiépítve a kertben.  Az első teraszról az előszobába lépünk, itt egy kabátos található. Innen nyílik balra a mosókonyha ahol a gázkazán is található. A mosókonyhából nyílik a garázs. Ez egy praktikus lehetőség télen ha a hidegbe nem szeretünk kiszaladgálni és melegen van az autónk is. Az előszobából nyílik egy wc kézmosó is amit ha vendégeink vannak praktikusan tudnak használni. A folyosóról nyíló fürdőszobában sarok fürdőkád, mosdó és wc is található. Gardrob vagy kamra funkciókat ellátó helység jobbra. A fürdőszoba után következnek a hálószobák, 3 db, 1 szemben, 2 pedig jobbról és balról nyílik. Csendesek, a hátsó udvar felé néznek. A folyosó elején a nappali foglal helyet, amely az étkezővel és a konyhával egy légterű. Világosak, a hátsó teraszra  a nappaliból is ki tudunk jutni. Extra: légkondicionáló, riasztó, kamera rendszerek.

irányára: 60.000.000 ft

Telefonszám: 06703542352

Iroda: Bástya Üzletház, Lmizse, Dózsa György út 86 szám 4. ajtó

Vidéki ingatlan

Tulajdonságok

Alap adatok

  Alapterület: 116 nm
  Szobák: 3
  Típus: amerikai stílusú cs.ház
  Építés éve: 2009

Ingatlan adatok

  Telekméret: 526 nm
  Állapot:
  Szintek száma: 1
  Pince: nincs
  Garázs: van 18 nm


Így ismerheti még

Eladó, családi ház, lakóingatlan, Lajosmizse, használt, ingatlan.

További információk

A megbízó vagy az ingatlan tulajdonosa felvilágosítást kapott arról, hogy tájékoztatási kötelezettséggel rendelkezik az ingatlan energiafogyasztási értékeiről, ill. hogy be kell mutatnia egy energiatanúsítványt. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget vagy szavatosságot az adott ingatlan tényleges energiahatékonyságáért, sem pedig az energiaértékek bemutatási kötelezettségéért.
Jutalék: nettó %+ Áfa, valamint minimál díj. Ászf itt. Érdeklődés és kapcsolatfelvétel itt!

© 2017 Copyright videkiingatlan.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.